Telefon: (+36) (52) 573-239    (+36) (20) 931-6447      Email: gulyasr@fotfa.t-onlie.hu 

Róluk

A FOTFA Kft. 2005 októberében alakult Polgáron. A  Debrecen-Miskolc-Nyíregyháza háromszög középpontjában, az M3-as autópályának  köszönhetően a partnerek számára is könnyen és gyorsan megközelíthető  telephelyen helyezkedik el. A szervezet fő  tevékenysége a faipari csomagolótermék gyártás, amely  kiegészül a fűrészáru gyártással. A megbízható, pontos szállításoknak  köszönhetően a vállalkozásunk dinamikusan fejlődő tendenciát mutat, mely  tevékenységek középpontjában főként a kistérségben és a megyében található  gyárak, vállalkozások csomagoló igényeinek kiszolgálása.   

    Elsődleges tevékenységünk a gyártás, azonban a  megnövekedett kereslet eredményeként – a partnereink szükségleteire reagálva –  az utóbbi időszakban fokozatosan a kereskedelem is részt veszünk. A FOTFA Kft által fenntartott és üzemeltetett  telephely gazdasági tevékenységének stratégiai irányítását, vezetését  magánszemély tulajdonosai végzik.

    A kész termékek előállításán túl az általunk  forgalmazott termékek méretre vágásával, szabászatával is foglalkozunk  telephelyünkön.
    A faipari termékek kereskedelme és gyártása  mellett nagy gondot fordítunk az általunk forgalmazott termékekkel kapcsolatos  tanácsadásra; a partnereink kérésére javaslatokat teszünk a különböző tároló  fatermékek leghatékonyabb és legcélszerűbb felhasználására.
    A vevőink egyedi igényeinek kiszolgálása miatt a  különböző – nem szabvány méretű – termékek biztonságos csomagolásának és  szállíthatóságának megvalósításában részt veszünk, a tervezéstől egészen a  kivitelezésig.

    Megfelelő raktárkészletünkkel, és eszközeinkkel  felkészültek vagyunk a mind gyakrabban előforduló “just in time”  megrendelések teljesítésére.
    A különböző gyártó, előállító cégek, valamint  szállítmányozással foglalkozó vállalatok kiemelt területként kezelik, hogy  mindazok a termékek, amelyeket előállítanak  avagy gondjainkra bíznak, nagy biztonságban, sérülésmentesen jussanak el a  kiinduló állomásról a célállomásra.

    A vállalkozásunk  üzleti eredménye, piaci részesedése fokozatosan évről-évre emelkedett. A  folyamatosan megújuló szolgáltatások bevezetése, valamint a szolgáltatásokat  igénybevevők visszajelzései alapján történtek a tervszerű fejlesztések. Az  elmúlt időszakban egyre inkább kell alkalmazkodni a „felgyorsult világ”  fogyasztói társadalmához. A dinamikusan fejlődő vállalkozásunk eredményei  nyomon követhetőek nem csak az éves mérlegek főösszegeiben, hanem a  partnereink, beszállítóink számára is jól látható, elérhető fejlesztések  kapcsán.